Grote verbouwingen aan je huis

wie laat je het uitvoeren?

Een kleine verbouwing aan het huis wordt niet zelden door de bewoners zelf uitgevoerd. Veel mensen draaien hun hand er niet voor om. Schilderen, een vloer leggen: eitje. En ook een badkamer betegelen of zelfs in zijn geheel aanleggen wordt best regelmatig door de bewoners zelf opgepakt. We zijn een handig volkje! Toch zijn er ook klussen die wat minder makkelijk kunnen worden uitgevoerd. Het gaat hier vaak om grote klussen, het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw. Ingrijpende verbouwingen waarvoor niet alleen kennis van zaken, maar vaak ook specifiek gereedschap of groot materieel nodig is om tot een goed resultaat te komen.

 

Heb je wat er nodig is?

Zelfs al ben je nog zo handig, is geen klus je te lastig en draai je feitelijk nergens je hand voor om, toch zullen er klussen zijn waar je niet zomaar aan zal beginnen. Vaak gaat het hier om werkzaamheden waar je een bepaalde techniek voor moet beheersen. Ook kan het zijn dat het werk simpelweg te zwaar is om zelf uit te voeren. En ook het materiaal kan soms een probleem zijn. Er zijn van die klussen waar zelfs een goed uitgeruste klusser niet aan kan beginnen omdat het hem of haar ontbreekt aan de juiste ‘tools’.

Is dat laatste het geval, dan is het soms mogelijk om de juiste spullen aan te schaffen of te huren. Zeker als je verwacht het maar één keer te gaan gebruiken of wanneer het om zaken gaat die niet zomaar even in je schuur passen, is dat vaak een goed idee. Ga je bijvoorbeeld aan het werk aan je dak, dan is een hoogwerker huren een stuk logischer dan er zelf eentje aanschaffen. Het opbergen van het gevaarte zou een flink probleem worden, om over het opbrengen van de aanschafkosten maar niet te spreken.

Doe je het zelf?

Wanneer een klus in eerste instantie niet door jou kan worden uitgevoerd omdat je er iets voor mist, rest ook de vraag of je deze wel zelf zou moeten willen uitvoeren. Ook al kun je wellicht een hoogwerker of een heftruck huren, de vraag is of je er zelf mee aan de slag zou moeten gaan. Heb je er nog nooit mee gewerkt kun je zomaar in een gevaar voor jezelf of anderen veranderen. Een professional inhuren die hier meer ervaring mee heeft is in zo’n geval doorgaans een stuk veiliger, sneller en wellicht zelfs goedkoper. De kans dat deze de klus in één keer en zonder schade uit kan voeren is tenslotte vele malen groter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist