Goed gereedschap

Waar herken je het aan?

 

Iedereen die wel eens aan het klussen is geweest, weet dat je dit niet kan zonder goed gereedschap. Het is niet voor niets dat er een gezegde bestaat, waarin het zelfs het halve werk genoemd wordt. Waar herken je goed gereedschap aan?

Gewicht en grip
Natuurlijk is de kwaliteit van je gereedschap belangrijk als je er goede prestaties mee wenst te bereiken. Het is echter van belang om ook op andere eigenschappen te letten. Een stuk gereedschap zonder antislip handgreep of scherpe randen zorgt voor irritatie op de huid of zelfs blaren. Ook het gewicht is van belang. Het is niet fijn om een lichtgewicht stuk gereedschap in je handen te hebben, maar een te zware tool werkt ook niet prettig. Neem daarom altijd het stuk gereedschap even goed in de hand voor je besluit het aan te schaffen. Wist je dat er speciaal gereedschap is voor linkshandigen?

Wat mis je in jouw gereedschapskist?
In de gemiddelde gereedschapskist vind je over het algemeen een basis, die bestaat uit verschillende maten schroevendraaiers, een rolmaat, een stanleymes, zagen, moersleutels, een priem, een waterpas, een combinatiezaag en een blokwinkelhaak. Wil je jouw gereedschapskist aanvullen? Dan kan je het beste gereedschap van Metabo gebruiken.

Tot slot willen we je een aantal belangrijke tips meegeven:
Gebruik het gereedschap alleen waar het voor dient en controleer het regelmatig op mankementen. Gebruik een schroevendraaier
dus niet als koevoet! Slijp bot gereedschap op tijd en vervang los zittende delen. Bewaar gereedschap bovendien niet in je zakken, maar leg het ergens veilig en overzichtelijk neer. Bij voorkleur in een goede gereedschapskist. Zo weet je zeker dat je gereedschap niet kwijt raakt, wat een hoop ergernis scheelt tijdens het klussen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist