Gevelstucwerk

Mooi en nuttig

U kent waarschijnlijk de huizen met de gladde muren in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en andere landen. Waarschijnlijk heeft u dit zelfs in meerdere kleuren gezien.

Deze huizen zijn allemaal gestuct en daarna geschilderd, naast dat dit een mooi beeld geeft in de straat heeft deze stuclaag ook een nuttige functie. Stucwerk is in principe een laag mortel gesmeerd op een muur, buiten dat het er mooi uitziet isoleert deze laag ook, daarom zie je dit ook veel in Oostenrijk men kan zo gemakkelijk de kou buiten houden aan de buitenkant.Omdat de kou al bij de buitenmuur tegen wordt gehouden wordt de buitenmuur minder koud wat weer scheelt in de stook kosten, uiteraard helpt dit in de zomer weer met het koel houden van de woning.

Buiten het hoge isolatie gehalte van deze stuc laag is het ook nog eens vochtwerend. Vocht in uw muren is funest voor de isolatie maar ook voor de voegen.

Door deze eigenschappen is de stuclaag ook brandvertragend, mocht er dus brand uitbreken in of om uw huis zal deze laag u extra tijd opleveren om u woning te verlaten en u zelf en/of kinderen in veiligheid te brengen.

Daarnaast is het mogelijk om de stuc laag te schilderen, hierdoor is het mogelijk om uw huis een persoonlijke uitstraling te geven met een mooie kleur of muurschildering.

Buiten de gladde stuc lagen zijn er ook mogelijkheden om er een structuur in aan te brengen en dit zelfs al direct met een kleur aan te brengen op de muren, uiteraard is dit in de toekomst weer overschilderbaar.Deze structuur op de muren geeft een speels en robuust effect op uw woning en heeft geeft dan ook een mooie uitstraling. Het is echter wel belangrijk dat het stucen door een professionele stucadoor gedaan wordt, dit omdat het belangrijk is dat de stuc laag mooi glad is voor een mooi resultaat.

WonenWonen.nl heeft voor u al een selectie gemaakt in deze bedrijven, u kunt er dus vanuit gaan dat als u een van deze bedrijven inhuurt de kwaliteit en service uitmuntend zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist