Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Jaarbeurs Utrecht 21, 22 en 23 maart 2014

Bouw- of verbouwplannen?
Dan is de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten een échte aanrader. Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Tevens moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van daken, open haarden, keukens, badkamers, serres etc. tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren etc. De bezoeker krijgt een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Een droomhuis
Realiseerjedroomhuis.nl, de officiële beurssite, pakt tijdens de Voorjaarseditie groots uit met een Droomhuis Paviljoen. Dit paviljoen wordt aangekleed door adverteerders actief binnen de interieurbranche. Onder andere interieuradviseurs, een behangspecialist en aanbieders van meubilair, raambekleding en domotica zullen dit paviljoen vertegenwoordigen. Realiseerjedroomhuis.nl is tevens een online platform voor de consument met bouw- of verbouwplannen.

Tuinpaviljoen
Ook dit jaar zal de bouw-, verbouw- en inrichtingsbeurs worden uitgebreid met een tuinpaviljoen. De bezoeker betreedt de hal via de “voortuin” van de beurs waar diverse tuinarchitecten en hoveniers hun werk presenteren en adviezen geven. Hiermee biedt de beurs een totaalconcept op het gebied van bouwen en wonen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

Algemene informatie

Openingstijden:
Vrijdag 21 t/m zondag 23 maart 2014 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 15,-- p.p. Koop uw kaarten (vanaf januari) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.

Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist