Een oude woning isoleren

waar begin je?

Oude woningen zijn meestal niet helemaal optimaal geïsoleerd. De isolatie van een woning is echter wel vrij belangrijk. Om te beginnen kan het in een slecht geïsoleerde woning gaan tochten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je minder comfortabel bent in de woning, maar mensen met een slechtere weerstand worden op deze manier ook veel eerder ziek. Een slechte isolatie kan er ook voor zorgen dat er schimmel ontstaat. Ook dit wil je natuurlijk absoluut niet in je woning hebben! Daarnaast moet er harder gestookt worden, de energiekosten zijn dus hoger in een slecht geïsoleerde woning. Er zijn dus veel redenen waarom je een goede isolatie nodig hebt, maar waar begin je met isoleren?

Het glaswerk in de woning
Elke woning heeft natuurlijk ramen, maar niet elk raam is ook goed geïsoleerd. Vooral in oudere woningen zijn de ramen vaak niet goed genoeg. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dubbelglas beter isoleert. Er zijn glassoorten die nog beter isoleren, namelijk hoog rendement glas. Wil je dit glas in je woning laten plaatsen? Benader hiervoor dan een ervaren bedrijf zoals Glas-gigant.nl. Bij een bedrijf als dit kan je zeker zijn van een goede isolatie.

De spouwmuren van je woning
De spouwmuren van je woning zijn erg belangrijk. Wanneer je deze goed isoleert, zal je al veel minder hard hoeven te stoken. Ook zal de waarde van de woning direct flink stijgen. Het is dus verstandig om te investeren in spouwmuurisolatie. Er zijn echter wel een aantal dingen waarop je moet letten indien je voor deze vorm van isolatie gaat. Het is dus aan te raden om je hier eerst goed in te verdiepen.

Het isoleren van de zolder
De zolder is vaak een van de plekken in huis die niet goed geïsoleerd zijn. In oude woningen is dit bijna altijd het geval. Het is dan ook verstandig om de zolder goed aan te laten pakken. Ook hierbij is het weer zeer belangrijk dat je het juiste bedrijf inschakelt. Wanneer je zeker wilt zijn van een goede isolatie laat je dit natuurlijk aan een expert over.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist