Een nieuwe uitstraling aan je woning geven

doe je zo

Wanneer je al een langere tijd in dezelfde woning woont, kan het zo zijn dat je wel eens aan verandering toe bent. Er zijn talloze manieren om je huis van de buitenkant een andere uitstraling te geven, zonder dat je daarvoor hoeft te verhuizen. Is jouw huis aan wat verandering toe? Lees dan deze blog over de verschillende manieren waarop je dit kunt bereiken.

Verander de gevelbekleding

Een eerste manier is door de gevelbekleding te veranderen. De gevelbekleding op jouw woning is wat voor een groot deel het uiterlijk van je woning bepaalt. Heb je momenteel een bakstenen gevel? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om deze te bekleden met gevelbekleding kunststof. Gevelbekleding dat gemaakt is van kunststof, geeft jouw woning niet alleen een totaal nieuw uiterlijk, maar is daarnaast ook duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig. Daarnaast is kunststoffen gevelbekleding tegenwoordig ook bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Echt een aanrader voor wie het huis van de buitenkant een nieuwe feeling wilt geven.

Een dakkapel

Voor een huis met een schuin dak kan een dakkapel niet alleen een goede optie zijn om extra ruimte te creëren, maar ook om de woning van buiten een nieuw uiterlijk te geven. Een dakkapel, groot of klein, is dus niet alleen praktisch, maar kan ook als decoratief element op de woning dienen. De ramen in de dakkapel kun je weer van binnenuit decoreren met een set mooie gordijnen of jaloezieën, die van buiten het huis natuurlijk zichtbaar zullen zijn. Zou je wel een nieuwe dakkapel op je woning willen? Kijk dan hier naar de dakkapel kosten.

Verlichting

Ook zonder een hele verbouwing uit te voeren kun jij je huis vanaf de buitenkant een ander uiterlijk geven. Zo kan je jouw woning er in de avond er heel anders bij laten staan door de verlichting in je tuin te veranderen. Plaats nieuwe tuinlampen in je tuin die je bijvoorbeeld kunt richten op je woning. Nieuwe verlichting in de tuin zorgt niet alleen voor een luxe uiterlijk, maar zal jouw woning ook een stukje beter kunnen beschermen tegen inbraak.


Een nieuw likje verf

Verder kan je met verf natuurlijk ook veel verandering aan het uiterlijk van je woning aanbrengen. Zo kan je bijvoorbeeld de kozijnen van buiten voorzien van een geheel nieuw kleurtje. Waren de kozijnen eerst wit? Ga dan eens voor een donkere kleur, zoals donkergrijs of zwart. Ook kan je er voor kiezen om voor een totaal andere kleur, zoals groen of donkerblauw, te gaan. Daarnaast zullen nieuw geschilderde kozijnen je huis er weer fris uit laten zien.

Een vernieuwde woning zonder te verhuizen? Zo doe je dat dus!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist