Een klus op hoogte

Kies de juiste steiger

Je plafond witten, de dakgoot schoonmaken of een kozijn schilderen. Zo maar wat klusjes waarbij een steiger goed van pas komt. De kans is groot dat je niet iedere dag een steiger huurt. Vandaar dat we een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje hebben gezet.

Waar is de steiger voor bedoeld?
Voor iedere klus, is er een andere steiger te verkrijgen. Het is verstandig om vooraf een aantal zaken te bedenken: Waarvoor ga ik de steiger gebruiken? Ga ik de steiger binnen of buiten gebruiken? Gebruik ik de steiger eenmalig of dagelijks? Wat is de werkhoogte waarop ik moet gaan werken?

kamersteiger of een rolsteiger?
Een kamersteiger wordt voornamelijk gebruikt voor klussen die binnen uitgevoerd worden, zoals schilderen of stukadoren. Eigenlijk voor alle klussen waarbij je net boven je macht moet werken. Een kamersteiger, ook wel vouwsteiger genoemd, is makkelijk in elkaar te klappen en dus makkelijk te vervoeren. Ze hebben een maximale werkhoogte van 7,5 meter uit te breiden en zijn uit kant en klare onderdelen samengesteld. Rolsteigers zijn er voor bedoeld voor veilig werken op hoogte en om makkelijk te verplaatsen. Echt een top steiger voor buitenklussen. We bieden ze aan in werkhoogtes van 2 t/m 12 meter met verschillende breedtes van 75 cm, 90 cm en 135 cm. Doordat ze een zwenkwiel met spindel hebben, zijn ze ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Ze bestaan uit onderdelen die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Ga je een rolsteiger huren bij Steiger-huren.nl dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt bij het uitzoeken van de juiste steiger.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist