Een dakkapel op je huis

Wat zijn de kosten

 

Een dakkapel kan een goede aanwinst voor het huis zijn. Niet alleen omdat het mooi oogt, maar ook vanwege de extra ruimte.

Het is echter wel belangrijk dat dit niet teveel kost. Dit natuurlijk omdat er voor veel mensen belangrijk is dat er budget overblijft voor andere zaken. Bijvoorbeeld het schilderwerk.

Materiaal
Een kunststof dakkapel is over het algemeen goedkoper dan een welke van hout gemaakt is. De dakkapel kosten hangen dus ook af van het materiaal.

Daarnaast heeft een dakkapel welke gemaakt is van kunststof ook nog andere voordelen. Deze materiaal soort vergt ook nog eens weinig onderhoud. Wat in veel gevallen zowel tijd als geld zal schelen. Het moet echter wel regelmatig schoongemaakt worden, waar niet iedereen zin in zal hebben.

Reparatiekosten
Daarnaast moet er rekening mee gehouden dat een dakkapel kan beschadigen. In dit geval is een dakkapel van hout gunstiger. Dit omdat kunststof wat lastiger is om te repareren. Iedere materiaal soort heeft dus eigen voor- en nadelen.

Schilder
Er kunnen ook nog kosten bij komen voor het schilderwerk. Het is echter lastig te zeggen hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten omdat het erg afhankelijk is van het soort materiaal en wat voor verf men gebruikt. Wanneer het uitbesteedt gaat worden is het meestal vrij duur. Het is goedkoper om dit zelf te doen, al kost dat natuurlijk weer flink wat tijd.

Prijs
De dakkapel kosten zijn dus afhankelijk van vele factoren. Een tip die gegeven kan worden is om vooraf goed af te stemmen wat het budget is. Probeer daarnaast om zoveel mogelijk zaken door dezelfde persoon te laten doen, want dan geeft deze vaak een flinke korting.

Wanneer dit slim aangepakt wordt dan kan men misschien wel 500 euro of meer besparen. Hiervan kan men leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of nieuwe wielerfiets kopen voor de aankomende vakantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist