Ecophon geluidsabsorperend wandpaneel

Solo

Ecophon Solo behoort al jaren tot de meest succesvolle vrij hangende oplossingen van Ecophon. Het strakke randloze paneel met uitstekende geluidsabsorptie is nu ook beschikbaar als wandsysteem. Leverbaar in diverse geometrische vormen en vele tijdloze en trendy kleuren biedt Ecophon Solo architecten en ontwerpers eindeloze creatieve akoestische mogelijkheden.

De Solo-panelen zijn populair om hun, lichtgewicht eenvoudige installatie en krachtige vermogen om plafonds, wanden en ruimtes een heel andere esthetische dimensie te geven.

Twee wandsystemen – talloze creatieve mogelijkheden
Ecophon introduceert twee nieuwe systemen om de Solo-panelen eenvoudig aan de wand te bevestigen. Met de nieuwe paneelhaak met bijpassend profiel kan de Solo als een kunstwerk aan de wand worden opgehangen. Met de ingenieuze afstandshangers kunnen de panelen in drie verschillende lagen worden geïnstalleerd. Zo vormen zij een bijzondere 3D-creatie aan de wand. Bekijk de installatiefilm

Zwevende creatie in 3D of schuin afgehangen
Met de verstelbare kabelhanger in combinatie met het nieuwe absorber anker kunnen eenvoudig opvallende zwevende akoestische creaties worden ontworpen. Het systeem maakt precieze installatie mogelijk, zelfs onder een hoek tot 60 graden of als 3D-ontwerp in verschillende niveaus. Het nieuwe plafondkapje maakt de esthetische installatie compleet. Bekijk de installatiefilm

Milieubewust
Veel nieuwe gebouwen maken gebruik van betonkernactivering of soortgelijke systemen. Dat bespaart energie, mits de betonstructuur onbedekt blijft. Door de vrijhangende akoestische eilanden van Solo in te zetten, kan de akoestiek op een slimme manier worden verbeterd zonder het thermische vermogen te verminderen. Solo-panelen bestaan voor meer dan 80% uit gerecycled glas en een hernieuwbaar plantaardig bindmiddel in plaats van een op petroleumbasis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist