de waarde van je woning verhogen

3 eenvoudige manieren

Ben je van plan om je woning te verkopen of te verhuren? Dan is het natuurlijk fijn als je de waarde van je woning nog even flink kunt verhogen. Ook wanneer je zelf in de woning blijft wonen, is het verhogen van de waarde natuurlijk niet verkeerd. Er zijn een aantal manieren waarmee je de waarde van je woning eenvoudig kunt verhogen. De volgende drie manieren zijn zeer effectief.

1. Zorg ervoor dat de muren en vloeren netjes zijn
Twee dingen die erg belangrijk zijn, zijn de vloeren en muren van je woning. Ze beslaan een groot oppervlakte en vallen direct op. De vloeren en de muren hebben dan ook een enorme invloed op de waarde van je woning. De muren van je woning kan je eenvoudig opknappen door middel van goed stucwerk. Schakel hiervoor een ervaren stukadoor in. Dit kan bijvoorbeeld via de website Stucadoor-expert.nl.

Zien je muren er al beter uit, maar wil je ook mooiere vloeren? Vooral marmervloeren zijn erg aan te raden. Voor marmervloeren hoef je niet per se veel geld kwijt te zijn, maar ze geven de woning wel direct een luxe uiterlijk. Het is dus een goed idee om eens een aantal marmervloeren met elkaar te vergelijken.

2. Besteed voldoende aandacht aan de keuken

Het is belangrijk dat je voldoende aandacht besteedt aan de keuken, potentiële kopers doen dit immers ook. De keuken is een ruimte die meestal erg belangrijk gevonden wordt. Bij het uitkiezen van een woning kan de keuken een bepalende factor zijn. Wil jij dat potentiële kopers direct onder de indruk zullen zijn van je woning? Laat dan de keuken verbouwen. Dit kan een flinke investering zijn, maar uiteraard zal je de vraagprijs van je woning hierna ook flink kunnen verhogen.

3. Laat de badkamer verbouwen
Nog een ruimte waar mensen een grote waarde aan toekennen, is de badkamer. Het verbouwen van de badkamer is een erg eenvoudige manier om de waarde van je woning flink te laten stijgen. Zo kan een modern bad al ontzettend veel invloed hebben. Ook het stucwerk in de badkamer moet je laten verzorgen door een expert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist