De voordelen van een betonpoer

op een rijtje

Ben je van plan om een bepaalde bouwconstructie te gaan plaatsen, zoals bijvoorbeeld een carport of veranda, dan is het nodig om een solide en stevige fundering te hebben. Dit kun je realiseren door gebruik te maken van een betonpoer. Zo’n betonpoer is gemaakt van prefab beton. De belangrijkste functie is om de kracht uit je bouwconstructie over te dragen naar het ondergrond. Overigens kun je betonpoer ook gebruiken als een storm- of opwaaianker. Het aanbod van betonpoeren is groot en in diverse prijsklassen en kleuren te vinden. Een aantal voordelen van een betonpoer op een rijtje.

Een betonpoer, wat is dat precies?
Bij het maken van een bouwconstructie wordt er doorgaans weinig stilgestaan bij de fundering. Maar dit is juist één van de cruciale aspecten van een bouwconstructie en mag niet onderschat worden. Zonder een goede stevige fundering kan jouw bouwconstructie grote schade oplopen en soms zelfs instorten. Wil je dit voorkomen dan moet je een betonpoer gebruiken. Bij het gebruik van betonpoeren heb je de zekerheid dat de kracht van de bouwconstructie effectief wordt overgebracht naar de grond. En ook kunnen ze heel goed dienen als storm- of waaianker heb je daardoor er dubbel zoveel plezier van.

Onder de betonpoer funderingstegels plaatsen
Vaak kiest men om onder de betonpoeren funderingstegels te plaatsen. Maak je gebruik van funderingstegels onder betonpoeren dan creëer je een extra stukje draagvlak en dat is alleen maar positief voor de fundering van je bouwconstructie. Het plaatsen van funderingstegels is helemaal niet moeilijk en ook nog eens relatief goedkoop. Alle reden om onder je betonpoeren funderingstegels te plaatsen.

Wat maakt een betonpoer zo interessant?
Veel mensen vragen zich af waarom betonpoeren zo interessant zijn bij het plaatsen van je bouwconstructie in je tuin. Zoals al eerder vermeld kan een betonpoer heel goed dienen als storm- of waaianker. Je voorkomt hier op effectieve wijze schade mee. Daarnaast kan een betonpoer de levensduur van je houten palen enorm verlengen. De betonpoeren hebben een neutrale strakke uitstraling en komen overal goed tot hun recht. En met betonpoeren heb je een sterke ondersteunende fundering. De krachten van de bouwconstructie wordt effectief overgedragen naar de grond. 

Andere interessante voordelen van betonpoeren
Er zijn nog een aantal voordelen bij het gebruik van betonpoeren. Zo denken veel mensen dat het gebruik van betonpoeren ontzettend veel geld zal gaan kosten. Maar niets is minder waar en het is juist zeer voordelig in aanschaf. Met ieder budget is een geschikte betonpoer te vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist