Coprox waterproof Dualcoat

Decoratief en watervast

Coprox waterproof Dualcoat is een betrekkelijk eenvoudige en effectieve wijze van decoratief watervast maken, op basis van cement, van vloeren en /of wanden, in huis of buiten. Coprox is geschikt voor toepassingen in huis maar kan tevens uw zakenpand een geweldige “Look” geven.

Coprox Dualcoat is ideaal voor het decoratief watervast maken van de positieve zijde van oppervlakken in o.a. uw badkamer, douche of keuken, en heeft een prachtige, unieke en rustieke uitstraling, die zelfs nog fraaier wordt na verloop van tijd.

Coprox Dualcoat is verkrijgbaar in een reeks van 18 zeer in het oog springende kleuren, en kan worden aangebracht met een blokkwast om een geprononceerde ruwe afwerking te krijgen. De Coprox stucadoor maakt voor u, naar wens, een prachtige gladde afwerking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist