Centrosolar zonnepanelen

starterspakket CENPAC Micro

Centrosolar Benelux introduceert CENPAC Micro, een compleet zonne-energiesysteem met twee zonnepanelen dat direct op het stopcontact kan worden aangesloten om energie te leveren. Het pakket bestaat uit twee P245 Professional black panelen van Centrosolar en een Enecsys micro-omvormer met dubbele stekkers voor parallelle aansluiting van beide panelen. Het pakket kan modulair uitgebreid worden en vormt daarmee een ideaal starterspakket voor mensen die over willen stappen op zonne-energie.

CENPAC Micro is dankzij de Console- en VarioSole-montagesystemen geschikt voor zowel platte als hellende daken en kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden. Door de flexibele installatiemogelijkheden is het systeem snel en gemakkelijk in gebruik te nemen. Erik de Leeuw, Commercial Director van Centrosolar Benelux: “Voor consumenten die graag met een klein zonne-energiesysteem willen beginnen om te zien wat dit hen oplevert, is dit pakket ideaal. Ook als zij hiervoor een kleiner budget tot hun beschikking hebben. Het systeem ligt in een handomdraai op het dak en kan eenvoudig worden uitgebreid.”

Door de parallelschakeling heeft eventuele schaduw minder invloed op de opbrengst. De Leeuw: “De opbrengst en daarmee het rendement van zonnepanelen neemt af bij schaduw op de panelen. De gehele installatie of zonnepanelenstring wordt benadeeld als er schaduw op een enkel zonnepaneel valt. Bij Micro-inverters zal een dergelijke situatie echter niet leiden tot een lagere opbrengst van de omliggende panelen.Professionele installatie waarbij rekening gehouden wordt met schaduwmomenten is echter altijd van belang. Daarom werken wij ook voor de verkoop van dit systeem enkel met erkende en getrainde installateurs.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist