BTW verlaging

bouw per 1 maart 2013

Goed nieuws, de overheid heeft ingezien dat de woningmarkt plannen zoals ze waren desastreus zijn.
Men heeft een aantal versoepelingen in deze plannen aangebracht.

Aangezien de woningmarkt, zoals u ongetwijfeld weet, volledig op slot zit, zien veel mensen zich genoodzaakt nog een aantal jaren te blijven wonen in hun huidige woning.
Uiteraard wil je dit wel met plezier doen en veel mensen gaan dus verbouwen. De overheid heeft besloten om de burger hierin tegemoet te komen.

Vanaf maart 2013 wordt de BTW voor verbouwingen verlaagt van 21% naar 6%, dit scheelt al snel een paar honderd tot paar duizend euro.
Op deze wijze kunt u (voordeliger) verbouwen en kunt u voor minder geld toch kwaliteit in huis halen.

Maar of u nu een hoog of laag BTW betaald; het blijft uiteraard belangrijk dat u kwaliteit in huis haalt en dat u een goede aannemer inschakelt.
WonenWonen.nl werkt uitsluitend samen met 5 sterren specialisten, op die manier weet u zeker dat u een bedrijf in huis haalt welke service nog hoog in het vaandel heeft staan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist