BTicino schakelmateriaal

Livinglight Air

De serie Livinglight Air van BTicino - onderdeel van het bestaande assortiment Livinglight - springt in het oog door de ultrafijne afdekramen vanaf 5 mm dikte. Mooi en verfijnd schakelmateriaal: niet alleen dunner volgens de hedendaagse trends in design, maar ook een chique uiterlijk dankzij het gebruik van een exclusieve selectie afwerkingen en materialen.Oneindige combinaties
Livinglight biedt talloze combinatiemogelijkheden. Eén serie bestaat uit de drie toetsafwerkingen Wit, Tech en Antraciet en uit de drie modellen afdekramen rechthoekig, ovaal en Air. Het is geschikt voor montage in compacte Italiaanse of Nederlandse inbouwdozen.

Duurzaam
Ook in Livinglight Air uitvoering: milieuvriendelijke oplossingen voor energiebesparing, zoals de Green Switch, een display dat het verbruik zichtbaar maakt en zorgt voor het beheer van verlichting, klimaatregeling en muziekinstallatie. Tevens is een volledig, geavanceerd aanbod dimmers beschikbaar voor elk type dimbare verlichting, inclusief LED-lampen.

Digitale technologie
Livinglight Air kan worden geïntegreerd met My Home, het laagdrempelige woningautomatiseringssysteem van BTicino. Ook deze serie maakt daarbij gebruik van alle functies en technologieën uit het volledige Livinglight MyHome-assortiment. Comfort, veiligheid, energiebesparing, audio/videocommunicatie, plaatselijke en afstandscontrole met bijvoorbeeld een smartphone: dat is digitale technologie op zijn best!

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/schakelmateriaal/livinglight-air.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist