Bouwgarant

Aannemers die zekerheid bieden

Aannemers die zijn aangesloten bij BouwGarant, voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Het kwaliteitslabel, dat is gestart in 2003, kent circa 1850 deelnemers.

 

Veel aanbieders

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en “mannetjes”. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. De BouwGarant-aannemer voldoet aan een aantal duidelijk omschreven eisen en is duidelijk herkenbaar in de markt. Alle deelnemers worden periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling.

Duidelijke afspraken

De BouwGarant-aannemer zet alle afspraken met de opdrachtgever zwart op wit. Van de offerte tot en met de oplevering. Zo is er weinig ruimte voor misverstanden. Bovendien kunt u alleen als u met een BouwGarant-aannemer werkt de VerBOUWgarantie afsluiten. Een extra stuk zekerheid. Mochten er toch problemen ontstaan dan beschikt de BouwGarant-aannemer over een klachtenprocedure.

Service

Met de BouwGarant Servicedesk is er bovendien een prima vangnet beschikbaar voor de opdrachtgever. Bij problemen, klachten en vragen kan men hier terecht. Het is een veilig gevoel te weten dat er een organisatie achter staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist