Bosch accuschroefboormachines

Twee standen in de 14,4- en 18-volt klasse

Doe-het-zelvers die graag werken met een handige machine waarmee ze zowel kunnen boren als schroeven, kunnen vanaf nu beschikken over de nieuwe generatie accuschroefboren PSR 14,4 LI-2 en 18 LI-2 van Bosch. Deze machines zijn ongeveer 20 procent korter en tot 15 procent lichter dan voorgaande modellen. Momenteel zijn dit de meest compacte accuschroefboormachines en met een gewicht van 1,14 en 1,3 kilo ook een van de lichtste in hun klasse.

De machines zijn geschikt voor zowel conventioneel boorwerk als schroefwerk: van het in elkaar zetten van meubels tot het leggen van een plankenvloer of de verbouwing van de zolderkamer. Bovendien zijn ze nog gemakkelijker in het gebruik dan voorgaande modellen, dankzij de "Bosch Power Control", een elektronische draaimomentregeling met geïntegreerde toerentalkeuze, waarbij tien leds laten zien hoeveel draaimoment er tijdens het schroeven wordt toegepast. Met een schuifregelaar kan de gebruiker het vermogen perfect afstemmen op de gebruikte schroeven en het materiaal.

Deze accuschroefboren zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en werken op een verwisselbare 14,4- of 18-volt lithium-ionaccu. Lithium-ionaccu's hebben geen last van zelfontlading en zijn dus altijd klaar voor gebruik. Bovendien vertonen ze niet het bekende geheugeneffect, zodat ze op elk gewenst moment kunnen worden opgeladen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Per acculading kunnen er zo'n 300 schroeven in hout worden geschroefd.

Met een led-indicator wordt aangegeven of voorwaartse of achterwaartse rotatie is ingesteld en met drie andere led-balkjes wordt de status van de accu aangegeven: is er nog maar één balkje verlicht, dan is het aan te raden de accu binnenkort weer op te laden. De accuschroefboren PSR 14,4 en 18 LI-2 worden standaard met een éénuurslader geleverd, zodat ze snel gebruiksklaar kunnen worden gemaakt.

Andere voordelen zijn de softgripbekleding op de greep waardoor de machines stevig en comfortabel in de hand liggen, en de zogenaamde "PowerLight", waarmee de werkomgeving altijd goed verlicht is, zelfs op donkere plaatsen. Boorbits en schroevendraaierbits kunnen snel worden verwisseld zonder gebruik van bijkomende gereedschappen dankzij "Autolock".

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist