Batibouw 2014

De nieuwste trends voor verbouwingen

Woondromen werkelijkheid zien worden? Prikkelende tips krijgen en woonideeën opdoen? De nieuwste trends voor verbouwing van woningen ervaren? Het kan allemaal op de Batibouw. Op steenworp afstand van Nederland opent deze woon- en bouwbeurs binnenkort haar deuren.

Van 20 februari t/m 2 maart 2014 vormt Brussels Expo het kloppende hart van bouwend Benelux. Specialisten, consumenten, bouwbedrijven – iedereen die op één of andere manier te maken heeft met bouw, renovatie en verbouwing, kan op Batibouw ideeën en inspiratie opdoen. Steeds meer Nederlanders komen om de sfeer van (ver)bouwen op te snuiven, hun dromen vorm te zien krijgen of de mogelijkheden voor de eigen plannen te verkennen.

Consument en professional
Batibouw heeft een lange traditie. Dit jaar wordt het bouwevenement voor de 55e keer georganiseerd. Elf dagen lang staan de deuren van Brussels Expo open voor professionals en consumenten. Deze combinatie van consumenten en professionals maakt Batibouw zo uniek. Waar Nederlandse bouwbeurzen zich hoofdzakelijk op het bedrijfsleven richten, stelt Batibouw de consument nadrukkelijk centraal. Zelfs aan kinderopvang voor bezoekende ouders is gedacht. Die focus op de eindklant maakt deze beurs zo bijzonder voor consumenten uit Nederland, België, Luxemburg of Frankrijk.

Compleet aanbod
Consumenten wordt veel geboden. Maar liefst 1.000 exposanten tonen op 120.000 m2 hun noviteiten en producten. Verspreid over 12 overzichtelijk ingedeelde en logische gestructureerde hallen of paleizen vindt de bezoeker zijn weg langs onderwerpen zoals airconditioning en verwarming, alarmering en veiligheid, vloeren, binnen- en buitentimmerwerk, domotica, elektra en verlichting, keukens, interieurdecoratie en meubels, sanitair en kachels en haarden.

Alles wat in en om het huis nodig is, komt de bezoeker daarbij tegen: van beveiliging en elektronica tot verwarming, isolatie en woninginrichting. Daarbij maakt de bezoeker kennis met verschillende thema’s, zoals ¢Betaalbaar Wonen¢, ¢Bijna Energie neutraal¢ en ¢Hout¢.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist