Armstrong plafonds

TRULOK ophangsystemen


Als een van werelds belangrijkste producenten van systeemplafonds stelt Armstrong zich garant om ook voor de meest uitdagende constructies van vandaag een oplossing op maat te bieden. Een belofte die elke dag opnieuw hard wordt gemaakt dankzij de Trulok ophangsystemen die integraal deel uitmaken van het Armstrong beleid om onder alle omstandigheden een volledig aanbod in plafondoplossingen ter beschikking te stellen telkens met de daarbijhorende ophangsystemen.Kwaliteitsvolle integratie en vlekkeloze service

Trulok ophangsystemen worden exclusief voor Armstrong geproduceerd door de joint venture WAVE (Worthington Armstrong Venture). Het Trulok aanbod is volledig afgestemd op de Armstrong plafondpanelen in hardmineraal, zachtmineraal, hout, metaal en alternatieve oplossingen. Voor de bevoorrading van de Europese markt gebeurt de productie in drie strategisch geplaatste WAVE-fabrieken in Europa zelf. De distributiecentra werden al even oordeelkundig ingeplant, zodat ophangsystemen en plafondpanelen samen geleverd kunnen worden. Op die manier wordt het milieu ontzien en kan er bespaard worden op transportkosten.

Trulok portfolio beantwoordt aan alle eisen
Het Trulok gamma is tot in de kleinste details afgestemd op alle mogelijke criteria die aan ophangsystemen gesteld worden. Voor algemene toepassingen is een geselecteerd aanbod voorhanden van Prelude universele hoofdprofielen, die kunnen toegepast worden met dwarsprofielen met haak- of klikkoppeling al naargelang de wensen van de installateur. Het Prelude universele hoofdprofiel is bovendien verkrijgbaar in het vernieuwende Peakform design, die de ophangprofielen niet alleen lichter en dus gemakkelijker om te hanteren en te monteren maken, maar ook sterker en stabieler.

Alle Trulok ophangsystemen zijn gemaakt van dubbel geplooid gegalvaniseerd staal met een gekleurde capping en zijn voorzien van een"stitching": het metaal wordt mechanisch aan elkaar bevestigd wat de stijfheid van het product verbetert en weerstand biedt tegen torsie.
Over kleuren gesproken: de profielen zijn verkrijgbaar in meer dan 180 kleuren, mat en hoogglans. Ideaal om accenten aan te brengen in een open ruimte concept en
nuttig als structuur om borden of lichten op te hangen of support voor luidsprekers en luchtbehandelingsystemen.

Design ophangsystemen
Trulok design ophangsystemen zijn haarzuiver afgestemd op de specifieke eigenschappen van de Silhouette, Interlude, Axiom en Axiom Canopies systeemplafonds uit het aanbod van Armstrong die speciaal ontwikkeld zijn om de esthetische uitstraling van het plafond te verhogen.

Silhouette creëert een vlak en aaneengesloten plafond, terwijl Interlude een verfijnd aanzicht geeft door de unieke getrapte flens. Axiom Profielen en Transitions bieden dan weer een mooie oplossing voor niveauverschillen en aansluitingen van alle type systeemplafonds op een gipsplaat. Axiom Canopy is een ingenieus randafwerkingsysteem dat specifiek ontworpen is om plafondeilanden te maken met volledige tegels. Het uitgebreide Trulok gamma omvat ook Bandraster, Prelude Sixty², T35 profielen, Z-profielen en ophangsystemen voor grote overspanningen.

Over Armstrong
Armstrong Building Products - marktleider in minerale plafonds - is onderdeel van Armstrong World Industries en heeft eigen Europese productiefaciliteiten in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Spanje. Er wordt gewerkt met volcontinue productiecycli, zodat de klanten consistent en efficiënt kunnen beleverd worden. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van plafondpanelen in mineraal, metaal en hout en een volledig en geïntegreerd assortiment ophangsystemen en accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist