Armstrong plafonds

nieuwe creatieve oplossingen


Armstrong, één van de toonaangevende producenten van systeemplafonds, biedt innova­tieve creatieve mogelijkheden met Canopies. Deze zwevende plafondpanelen stellen u in staat om saaie ruimtes om te toveren tot adembenemende vertrekken. Terwijl u in één moeite door ook de akoestiek en het werkcomfort verbetert.

Armstrong heeft de mogelijkheden op het gebied van Canopies nu aangevuld en uitgebreid met de nieuwe programma’s Optima Canopy, Axiom Canopy en Axiom Knife Edge Canopy. Hiermee kunnen snel en gemakkelijk functionele designoplossingen worden gecreëerd.

Creatief ruimte indelen

Geluidsabsorptie

Canopies zijn een perfecte optie als u de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren.

Optima, Axiom en Axiom Knife Edge Canopy ‘eilanden’ absorberen tot 88% meer geluid dan een zelfde oppervlak van een traditioneel plafond van muur tot muur. Dit is het gevolg van het feit dat zowel de voorzijde als de achterzijde van het paneel zijn geluidsabsorberende werk doet. Daardoor vermindert het geluidsniveau en verbetert de verstaanbaarheid in de ruimte. Afhankelijk van het formaat van de Canopy bedraagt de geluidsabsorptie 1.5 tot 5,25 Sabine. De hoge geluidsabsorptie helpt om de nagalmtijd te verkorten en achtergrondgeluid te reduceren.  

Optima Canopy

Met de nieuwe Optima Canopy-reeks vindt u bij Armstrong de grootste keuze uit zwevende plafonds. De vlakke mineraal panelen zijn verkrijgbaar in tien verschillende vormen: naast vierkant en rechthoeken ook convex, concave, cirkel, zeshoek, trapezium en parallellogram. Deze kunnen op eindeloos veel manieren worden toegepast, ook in combinatie. De panelen kunnen uiteraard ook op verschillende hoogten worden opge­hangen. De diverse vormen, materialen en afmetingen geven nieuwe creatiemogelijkheden, met de uitstraling van hoogwaardig maatwerk en design. Optima Canopy verbetert daarnaast het algehele comfort van de (werk)omgeving en biedt een uitstekende geluidsabsorptie en lichtreflectie.

Duurzaam en sterk

te creëren met een fraaie, creatieve randafwerking in geëxtru­deerd aluminium. Met de kant-en-klare componenten van Axiom Canopy kunt u in een handomdraai oplos­singen op maat creëren. Zo komen vorm en functie optimaal tot hun recht.

Axiom Knife Edge Canopy

De Axiom Knife Edge Canopy heeft dezelfde sterke eigenschappen als Axiom Canopy. Het verschil zit hem in de bijzondere esthetiek van de aluminium rand. De Knife Edge-omkadering loopt schuin af en heeft het karakter van een schilderij­lijst. Deze prachtige randafwerking geeft een bijzondere uitstraling aan het paneel van standaard plafondtegels.  

Slim systeem

U kunt een Axiom Canopy en Axiom Knife Edge Canopy geheel aanpassen aan uw eisen en wensen. Voor de standaard plafondtegels hebt u de keuze uit de volgende structuren, elk met specifieke eigenschappen: Ultima/Ultima OP, Perla/Perla OP, Neeva, Sabbia en Orcal Extra Microperforated/ Microperforated/ Perforated (Global White). Ook is er flexibiliteit op het gebied van het ophangsysteem: 15 mm Microlook of 24 mm Board, Tegular of Vector. Axiom Canopy en Axiom Knife Edge Canopy worden geleverd als complete kit en zijn zonder speciaal gereedschap zeer eenvoudig te plaatsen.   

Over Armstrong

Armstrong World Industries, Inc. is één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van het ontwerp en de productie van vloeren, plafonds en kasten voor keukens en badkamers. In 2007 bedroeg Armstrongs geconsolideerde netto omzet ongeveer $3,5 miljard. Vanuit de hoofdvestiging in Lancaster, Pennsylvania USA leidt Armstrong veertig fabrieken in tien landen met ongeveer 12.900 medewerkers wereldwijd.


Kijk voor meer informatie op: www.armstrong.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist