Armstrong

hygiene op niveau


Overal waar veel mensen bij elkaar komen, liggen bacteriën en schimmels op de loer. Armstrong, toonaangevend producent van plafondsystemen, levert met het oog hierop Bioguard, een bacteriewerende coating voor plafondtegels. Bioguard werd oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in de gezondheidszorg. Tegenwoordig groeit echter het inzicht dat het bacteriewerende plafondsysteem ook in het onderwijs van grote waarde is.

Bacteriën belemmeren schoolprestaties, daarom Bioguard in scholen

Overal waar mensen bij elkaar zijn, wordt de kwaliteit van het binnenmilieu bedreigd. Ieder mens ademt immers kooldioxide uit en produceert warmte en vocht. Dat zijn omstandigheden waarin micro-organismen zich snel kunnen ontwikkelen. De fysieke partikels die in de lucht zweven, kunnen klachten veroorzaken als hoofdpijn, infecties, allergieën en astma. Verder neemt het concentratie- en prestatievermogen af - en dat is funest in het leslokaal.

De luchtkwaliteit op 80% van de scholen blijkt niet aan de normen te voldoen*. Een goede ventilatie helpt natuurlijk. Maar zelfs het beste ventilatiesysteem faalt als de rondzwevende micro-organismen de kans krijgen om zich aan het plafond te hechten en zich te vermenigvuldigen. Een plafond met Bioguard maakt dit onmogelijk.

Bacteriedodende coating

Armstrong levert verschillende plafondtegels die gewapend zijn met de bacteriedodende Bioguard coating. Elke bacterie die op het oppervlak belandt, komt in aanraking met de actieve stof in de coating. Deze stof tast de celwand van het organisme aan, waardoor deze zich niet meer kan vermenigvuldigen en uiteindelijk zal doodgaan. Bioguard plafondtegels hebben na 72 uur een kill rate van 99%!

Diverse testen, uitgevoerd door TNO, bewijzen dat Bioguard plafondtegels daarnaast ook beter vlekbestendig, afwasbaar en waterafstotend zijn dan andere plafondtegels.

Compleet Bioguard programma

Armstrong biedt bacteriewerende plafondtegels voor iedere denkbare toepassing: van operatiezaal tot leslokaal. Zo zijn Bioguard plafondtegels verkrijgbaar in twee uitvoeringen: hardmineraal en metaal. Daarnaast zijn er diverse afmetingen en randdetails. De Bioguard plafondtegels voldoen ook aan akoestische eisen. Afhankelijk van de behoeften zijn er verschillende mogelijkheden voorhanden. In de hardmineralen uitvoering is er keuze tussen een gesloten of een open oppervlak (Bioguard Acoustic). In de metalen uitvoering  zijn er afhankelijk van de absorptie of isolatiebehoeften diverse mogelijkheden zoals perforatie of extra toevoeging van isolerende materialen.

Over Armstrong

Producent Armstrong is één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van mineraalvezel- en andere systeemplafonds. De organisatie heeft verkoopkantoren en productiefaciliteiten in acht Europese landen. Armstrong beschikt over een groot aantal Europese kwaliteitscertificaten, waaronder ISO 9001:2000. Veel architecten, projectontwikkelaars en aannemers kiezen Armstrong vanwege de innovatieve kracht, projectkennis, en om de brede ervaring met systeemplafonds voor onderwijs- en zorginstellingen.

Kijk voor meer informatie op: www.armstrong.nl/plafonds

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist