Zondag 9 mei: Moederdag

Moeders in de bloemen

Moederdag is het ultieme moment om moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Op deze feestelijke dag krijgt ze eindelijk de aandacht die ze verdient! Hoeveel je van haar houdt, laat je zien met bloemen.

Bloemenfluisteraar
Bloemen kunnen weliswaar niet praten maar spreken wel tot de verbeelding. Wie goed kijkt naar bloemen hoort wat ze zeggen. Liefde, vrolijkheid, warmte, dankbaarheid... bloemen doen wat met moeders. Je hoeft geen ‘bloemenfluisteraar' te zijn om te begrijpen wat bloemen zeggen. Door hun unieke vormen, bijzondere kleuren en prettige geuren hebben bloemen hun eigen taal.

Mono of mix
Op Moederdag zijn vooral gemengde boeketten populair. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Valentijnsdag, waarop veel ‘mono-boeketten' met uitsluitend tulpen of rozen worden gegeven. Elk boeket, mono of gemengd, is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Bloemen als rozen en ranonkels in pastelkleuren geven het boeket een ‘warm' gevoel. Pure vrolijkheid krijg je door felgekleurde gerbera's, ranonkels of Zantedeschia's met elkaar te combineren. Ook kun je kiezen voor seizoensbloemen als pioenrozen of hortensia's of voor de lievelingsbloemen van moeder.

1.000 boeketten
Welke bloemen je geeft of hoe het boeket er ook uit komt te zien, er is altijd sprake van het ‘bloemen-effect'. Laat via de website mooiwatbloemendoen.nl (van Stichting Bloemenbureau Holland) weten waarom juist jouw moeder de beste en liefste is. Je hebt kans haar gelukkig te maken met één van de duizend gratis Moederdagboeketten. De actie loopt vanaf 21 april a.s.

Tip: Helemaal leuk is het om met een eigen gemaakte tekening, samen met papa, naar de bloemist te gaan. Die maakt dan, in de kleuren van de tekening, een bijzonder boeket voor moeder!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist