Zamioculcas

Plant van de maand oktober


Kamerplanten verrassen en verleiden. Ze zijn allemaal speciaal, maar Zamioculcas is wel een heel wonderlijk exemplaar. Dit diepdonkergroene type werd in amper tien jaar tijd een absolute hero voor in huis. Tijd dus om hem als Woonplant van de maand oktober in het spotlicht te zetten.

Glansrol voor de survivor m/v

Out of Africa

De natuurlijke omgeving van Zamioculcas bestaat uit rotsachtige grond in laaglanden of de voeten van hooglanden in Oost-Afrika. Zamioculcas komt voor in landen als Kenia, Zimbabwe, Tanzania en Malawi. Je hebt dan ook een onverwoestbare tropical in huis. En met een beetje verbeelding kun je er een hele expeditie omheen bedenken.

Maatwerkdesign

Zamioculcas is een aardige groeier. Wil je een kleine plant houden, gebruik dan kleinere potten. Verlang je naar grotere exemplaren, dan neem je royale potten.

Draai de Zamioculcas af en toe zodat deze mooi aan alle kanten blijft groeien. Je kunt ook prima af en toe de overtollige of onwillige scheuten afknippen bij de basis. Gebruik ze dan eens als bladstengels in smalle, strakke vazen. Ready made design.

Plaats deze Woonplant van de maand bij voorkeur op een halfzonnige, lichte plaats. Niet te veel water geven, niet laten uitdrogen. En neem de bladeren nu en dan af, of zet Zamioculcas in een motregentje voor die optimale bladglans.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist