Woonplant van februari

Blad begonia

 

Een origineel, excentriek gevoel. Dat geven bladbegonia’s: unieke, pure styling voor in huis en daarom verkozen tot Woonplant van de maand februari! De bijzondere bladbegonia collectie is een aaneenschakeling van trendy kleur- en dessinitems.

Statements

De bladbegonia stond oorspronkelijk in de schaduw van het tropenbos rond de evenaar, tegenwoordig is het een icoon voor je interieur. Er zijn tientallen kleurvarianten voor persoonlijke styling. De hoofdthema’s zijn er in rood/paars/roze, grijsnuances en spannend groen. En het extravagante zit hem juist óók in de gedetailleerde bladoutfits…

Van tijgerprint tot Bull’s Eye

Ieder exemplaar van de Woonplant van februari staat voor een unieke uitstraling in huis. Begonia boweri ‘Tiger’ doet het spannend met tijgerprint; ‘Cathedral Windows’ heeft overweldigend glas-in-lood effect; en de nieuwe Bull’s Eye valt op door een rode stip in het hart van de plant - alledrie ideaal voor een highlight op nog saaie plekjes.

Wereldcollectie

Er komen steeds meer bladbegonia’s voor thuis, gestileerde wonders uit landen als Nepal, Venezuela en Brazilië. De bladvariatie spat van de complete collectie af. Speciale eye-catchers zijn er in overvloed, met absolute showhoogtepunten als diepdonkere bladeren, witte bloemetjes of rozetbladeren. Maar ook lichtgroene strepen, krulbladeren, fluweel touch, slakkenprint, roze zwemen, steelblaadjes

en nog veel meer afwisseling.

Bladbegonia’s zijn er vanaf ongeveer 20 cm hoog tot speciale soorten van wel 1 meter. Ze houden doorgaans van warmte, veel indirect daglicht en doorlatende grond. Geef iedere week wat plantenvoeding en regelmatig water direct op de potgrond. Laat bladbegonia’s niet nat staan. Meer bladbegonia-inspiratie kan iedereen opdoen bij bloemist en tuincentrum.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist