woonplant van augustus

Dieffenbachia


Dieffenbachia is deze maand verkozen tot dé woonplant. Deze sterke kamerplant werd verkozen om haar speelse karakter en vrolijke vlekjes en spikkels. Haar unieke bladeren zorgen voor een prachtig lichtspel door het licht te weerkaatsen. Daarbij brengt Dieffenbachia een natuurlijke atmosfeer door luchtzuiverend te werken.

Natural feeling
De roots van Dieffenbachia liggen in Midden-Amerika, het is een echt tropische blad-plant vol ‘special effects'. Deze verschijning straalt je tegemoet met haar enthousiaste bladtekening: lichtgekleurd, nonchalant en natuurlijk. En ook de asymmetrische vorm van de plant maken de Dieffenbachia looks ongedwongen en niet te weerstaan.

Zuiver idee
Iedere Dieffenbachia is ideaal om in huis te hebben. Ze groeien lekker door en klaren de lucht... ze geven energie en zuurstof: Dieffenbachia staat dan ook voor atmosfeer. En daarmee is de woonplant van augustus een aanrader om te ontsnappen aan de waan van de dag. Het is dé natuurlijke tegenhanger van alles met een snoer in huis. Een directe link met de natuur - weg drukte en sleur!

Om te aarden
Het design van Dieffenbachia is duurzaam. Dat wil zeggen, om te genieten hoef je er maar weinig aan te doen. Geef haar gewoon een lichte standplaats, zonder direct zonlicht. Ze houdt niet van kou en tocht. Hou de bladkleuren fris door de plant af en toe op te knappen met een sponsbeurt. Voorzie Dieffenbachia van ruim water, maar voorkom een voetenbad.

Planten schenken leven en energie. Ze brengen je in contact met de natuur. Dichtbij, oorspronkelijk en positief: echte klimaatwonders. Meer Dieffenbachia-inspiratie kun
je opdoen bij bloemist en tuincentrum.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist