Woonplant van augustus

Phlebodium

 


In augustus is de Woonplant van de maand Phlebodium. Een varen die altijd in conditie en op-en-top verzorgd is. Ze verleidt met een oogstrelende body en heeft een ongekend uithoudingsvermogen. En naast deze fysieke kenmerken ademt ze ook het bijzondere gevoel dat alleen varens overbrengen.

 

Een lady vol verrassingen

Phlebodium aureum heeft een geheel eigen look. Ze heeft bladeren met een heel aparte, ingetogen blauwgroene kleur. Het blad valt daarnaast meteen op door de stoere matte finish. Om het nog specialer te maken bieden de blaadjes ook één en al variatie… van volmaakt ronde tot eikenblaadjesvorm, maar vooral weelderige krullen. Iedere Phlebodium ziet er altijd fantastisch uit. Alsof ze nét bij de kapper is geweest.

 

Jungle power

De Phlebodium combineert trots haar roots met haar uiterlijk. Ze was ooit een pionier in het oerwoud en is één van de weinige varens die tegen een stootje kan. Phlebodium doet het uitstekend op iets verscholen plekjes. En zorgt voor effect op (half)schaduwrijke plekjes in huis. Het is prachtig om met deze oervorm uit te pakken. Speels en stylish in bijvoorbeeld de hal of badkamer, maak het spannend in je leven!

Het beste is het om Phlebodium water te geven zodra de potkluit wat droog aanvoelt, maar laat haar niet te lang op een scheutje wachten. Geef regelmatig wat kamerplantenvoeding en geniet van deze Miss met power. Ze groeit vanzelf uit tot een groots en krachtig statement.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist