Woestijnroos zorgt voor kleur

Op balkon, terras en tuinwerkplek

Met een volksnaam als woestijnroos weet je het eigenlijk al… Deze plant staat garant voor veel kleur en kan goed tegen droogte en zon. Kalanchoë Garden is daarom ideaal voor balkon, terras en serre. Geef je de woestijnroos een plekje op de tuintafel? Het zijn de vrolijke kleuren die voor een gezellige en energieke zomer zorgen. De bloeiende vetplant is bij uitstek geschikt voor een ‘tuinwerkplek’. Vanaf mei tot aan de eerste nachtvorst in het najaar kun je ‘m buiten zetten.

Tuinwerkplek
Waarom in de zomermaanden binnen zwoegen achter de laptop? Het is veel relaxter om buiten te werken. Als het wifi-signaal sterk genoeg is, maak je gewoon een tuinwerkplek met de laptop op de tuintafel. En je krijgt gratis vitamine D…! Wanneer je direct zicht hebt op bloeiende planten ben je extra productief. Zet bijvoorbeeld een grote woestijnroos naast de laptop. De kleurrijke bloemen zorgen voor energie en geven een extra positief gevoel. Ideale omstandigheden om bergen werk te verzetten.

Kleuren
Zeg je Kalanchoë Garden, dan zeg je kleur. Roze, paars, wit, oranje, geel en rood... en zowel felle kleuren als zachte tinten. De kleinste soort is zo’n 10 cm hoog, de grootste 30 cm. Erg leuk is het om een platte schaal te vullen met mini’s. Wit en roze voor een lief, zoet accent op het terras en een bonte kleurenmix voor instant happiness tijdens een tuinfeestje. Of kies voor een combinatie met siergrassen of groene bladplanten. Wil je je favoriete sporter of het Nederlands elftal aanmoedigen? Oranje kleurt de zomer van 2021…

Verzorging
Woestijnrozen hebben een ‘ingebouwd waterreservoir’ waardoor verzorging nauwelijks aan de orde is. De dikke, stevige blaadjes houden namelijk vocht vast, zodat je maar eens per week water hoeft te geven. Tijdens een heftige hittegolf misschien een keertje extra.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist