Gardena lifestyle systeem

Klik en geniet

ClickUp! is een nieuw all season lifestyle systeem van GARDENA voor de tuin. De basis is een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout. Daarop bevestig je accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederstation, regenmeter, fakkel of plantenbak. Dat gaat met een eenvoudig klikmechanisme dat zorgt voor een stevige verbinding zonder speling. Het nieuwe tuinsysteem is gebaseerd op het bekende watergeefsysteem van GARDENA waarbij je een tuinslang met één klik aansluit op de kraan voor een vaste en lekvrije verbinding. GARDENA geeft 5 jaar garantie op alle onderdelen van het ClickUp! systeem.

Insectenhotel
Het ClickUp! Insectenhotel is een nuttige blikvanger in de tuin. Er zijn vier verschillende ‘kamers’ voor bijvoorbeeld wilde bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Het Insectenhotel heeft een eigentijdse, strakke vormgeving en is gemaakt van duurzaam FSC-hout en kunststof. Frames rondom de vier ‘kamers’ bieden bescherming tegen weersinvloeden. Insecten kunnen er ook tijdens de wintermaanden verblijven.

Vogelrestaurant
De ClickUp! Vogelvoederstation nodigt vogels uit om aan tafel te gaan, ook buiten de wintermaanden om. Het vogelrestaurant is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een eigentijdse, strakke vormgeving. Het vogelvoer is beschermd tegen neerslag (regen en sneeuw), kan gemakkelijk worden bijgevuld en is het voerstation eenvoudig schoon te maken.

Plantenbak
De ClickUp! Plantenbak kun je gebruiken om planten in te zetten. Door deze verhoging krijgt de border een extra dimensie. De witte schaal heeft een diameter van 25 cm, is 15 cm diep en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Gaatjes onderin de schaal zorgen ervoor dat het overtollig (giet)water weg kan vloeien.

Regenmeter
Met de ClickUp! Regenmeter breng je in kaart hoeveel hemelwater er in jouw tuin is gevallen. Erg handig, want bijvoorbeeld KNMI en andere meteorologische instellingen geven geen inzicht in lokale buien. De Regenmeter heeft een duidelijk afleesbare schaal (van 0 tot 100 liter per vierkante meter). Je kunt ‘m ook eenvoudig legen: losklikken, water eruit en weer vastklikken.

Fakkel
De ClickUp! Fakkel maakt avonden in de tuin nog mooier en sfeervoller. Het moderne, strakke ontwerp beschermt de vlam tegen weer en wind. Je vult ‘m eenvoudig met lampenolie (350 ml), goed voor circa 6 branduren. De ClickUp! Fakkkel is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een mechanisme om de vlam veilig te doven.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist