Weervrouw Helga van Leur

verrast met eigen hortensia

Een verrassing voor de bewoners van de Hortensiastraat in Almere. Weervrouw en tv-presentatrice Helga van Leur doopt in die straat een nieuwe, rode tuinhortensia ‘Sunny Helga’ en zet samen met bewoners meteen elke voortuin en lantaarnpaal in bloei met rode, roze, blauwe en witte hortensia’s! De nieuwe tuinplant is aangeboden door wethouder Hilde van Garderen die de weervrouw in het zonnetje zet omdat ze zich, net als de gaststad van de Floriade Expo 2022, extra inzet voor een groene leefomgeving met haar tv-programma Lodewijks Groene Geluk.

 

Hydrangea macrophylla ‘Sunny Helga’, zoals de botanische naam van de nieuwe plant luidt, is een sterke tuinhortensia met meer dan 20 bloeiende takken. De rode bloemkleur steekt prachtig af tegen het donkergroene blad. De bloei duurt tot in het najaar. De nieuwe tuinplant is volgend voorjaar overal verkrijgbaar.

Met de fleurige actie in Almere wordt tevens het nieuwe bloeiseizoen van de tuinhortensia gevierd. Het is een van de populairste tuinplanten van Nederland mede vanwege de rijke en langdurige bloei. De planten voor de Hortensiastraat zijn aangeboden door het veredelings- en kwekerscollectief Hydrangeaworld.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist