VIP Rozen

Rozen met een gouden randje

VIProses introduceert een collectie rozen met een 'gouden randje'. De bloemen van topkwaliteit krijgen namelijk een 'VIP-behandeling' naar keuze met glitters, special paint, metallic of waxcoating. Het resultaat is een boeket rozen met een extraatje. De VIP-rozen zijn eenvoudig via internet te bestellen en worden vers van de kweker in een representatieve cadeauverpakking toegezonden.

VIP-behandeling
Rozenkwekerij Sassen BV uit Nieuwveen kweekt vooral Avalanche-rozen. Het is één van de sterkste rozensoorten met een bijzonder lang vaasleven. De VIP-rozen krijgen een behandeling met glitters, special paint, metallic of wax. Daarmee krijgen de bloemen een extra feestelijke en exclusieve uitstraling. Ideaal voor feesten en bijzondere gelegeheden. Omdat alleen de buitenste bloembladen zijn bewerkt, bloeien ze op natuurlijke wijze en veranderen ze tijdens de bloei op een prachtige manier van karakter. VIP-rozen bloeien onder normale omstandigheden gegarandeerd 10 dagen. Voor een extra lange bloei wordt ook een zakje rozenvoeding meegeleverd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist