Valentijnsbloemen

beloond met een gulle glimlach

Maandag 14 februari is het Valentijnsdag. Wereldwijd de meest romantische dag van het jaar. Op Valentijnsdag merk je extra goed wat het effect van bloemen is. Al vanaf de dertiende eeuw wordt met bloemen liefde kenbaar gemaakt. Wie zijn Julia of haar Romeo verrast met een boeket vol geluk, wordt minimaal beloond met een gulle glimlach...!

Bloemengeluk
Volgens de legende gaf de Italiaanse broeder Valentino in de dertiende eeuw bloemen aan jonge, verliefde paren. Met deze bloemen wenste hij de ontvangers veel wijsheid, liefde en levensgeluk toe. Valentijnsdag is de internationale dag van de liefde geworden, maar op deze dag worden tegenwoordig ook gevoelens van sympathie, waardering en dankbaarheid extra geuit met bloemen. Ook mannen worden de laatste jaren op deze dag verrast door een al dan niet geheime liefde...!

Bloemkleur
De roos blijft een bijzonder gewilde bloem voor Valentijnsdag. De roos staat immers voor pure liefde en passie. Maar ook tulpen zijn bijzonder populaire Valentijnsbloemen. Veel mensen kiezen voor een rode boeketten op de voet gevolgd door roze en wit. Niet verwonderlijk want rode boeketten staan voor passie en hartstocht, roze boeketten symboliseren tederheid en witte bloemen spreken van bewondering. Bloemisten stellen echter ook speciale boeketten samen afgestemd op de voorkeuren van jouw Valentijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist