Tulpentijd

Verrassende vormen, opvallende kleuren


In een puntige vorm, met een gekarteld randje of dubbelbloemig als pioenrozen. De tulp is er in vele gedaantes en qua kleur gaat het van (bijna) zwart tot rood-geel gevlamd. Vanaf januari tot en met eind april is het de leukste tijd van het jaar: tulpentijd!

 

Gek op tulpen

Hoewel de tulp van oorsprong uit Turkije komt, wordt de bolbloem toch als oerhollands gezien. Onze fleurige nationale trots groeit uit een bloembol en bijna iedereen ter wereld is gek op tulpen. Tijdens de tulpentijd (januari tot en met april) worden er namelijk op de bloemenveilingen zo’n 1,5 miljard stuks verkocht. Hiermee komt de tulp op de tweede plaats van de meest verkochte snijbloemen per jaar, want alleen van de roos (die het hele jaar door verkrijgbaar is) worden meer stelen verkocht.


Kijk voor meer informatie op: www.bloembollencentrum.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist