Tulpen

De manier op je Valentijn te verrassen

Bij Valentijnsdag denk je als eerste aan rozen. He je echter al wel eens aan tulpen gedacht? Met tulpen kun je namelijk alle kanten op. Ook met Valentijn. Tulpen zijn lief en stoer zijn, even chique als eenvoudig, maar ook klassiek en hip tegelijk. Met welke tulp verras jij jouw Valentijn?

Rode tulpen zijn voor Valentijn favoriet. Maar wat kies je? Natuurlijk kun je in je Valentijngeste de kleurstelling, creativiteit en het vakmanschap van de bloemist volgen. Maar laat vooral ook je hart spreken. Staat dat stiekem in vuur en vlam? Dat treft, er zijn prachtig gevlamde tulpen. Ben je juist (graag) haar zoete liefde? Ga op zoek naar de allermooiste roze tulpen. En mag het wat frivoler, losser of gekker? Kies dan eens voor gefranjerde soorten. Ze zijn er in alle schakeringen rood en roze.

Zeg het met tulpen
Uitbundig, een tikkeltje grillig en exotisch zijn alle soorten parkiettulpen met hun gekartelde bloemblaadjes en bijzondere kleurencombinaties. Een welgemikte keuze voor als je het nu wel eens van de daken wilt schreeuwen of wanneer je een kleurrijke dame op het oog hebt. Liever een bescheiden gebaar maken? Wat volwassener of minder amoureus? Pak dan uit met een rijke bos dubbelbloemige tulpen. En gegarandeerd succes heeft de Valentijn die thuis een fraaie verzameling losse tulpjes in enkele (oude) vaasjes en glazen potjes steekt. Dus voor al die lieve partners, moeders, zussen, vriendinnen en dochters: zeg het met tulpen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist