Tijd voor tulpen

pluk de dag

Vanaf januari is het weer tulpentijd. Het seizoen van deze energieke bloemen barst los en tulpen zijn in haast alle kleuren en vormen verkrijgbaar. Als geen andere bloem spreekt de tulp van 'carpe diem'oftewel pluk de dag! Knalroze, dieppaars, vuurrood of fluoriserend geel... tulpen stemmen vrolijk en geven energie.

Multi-culti
De van oorsprong Turkse tulp is in de loop der tijden een kleurrijk Hollands symbool geworden. Er zijn meer dan drieduizend soorten (cultivars)in haast oneindig veel verschillende kleuren.Behalve een rijk kleurenpalet is de tulp ook verkrijgbaar in veel soorten zoals de bekende Hollandse tulp, de eigenzinnige parkiettulp of de imposante dubbelbloemige tulp. Mix kleuren en soorten naar eigen smaak en creëer een spectaculair lentefeestje.

Positieve energie
Een bijzondere eigenschap van de tulp is dat de bloem doorgroeit in de vaas. Het voorjaarsboeket is in beweging en oogt daarom nooit statisch of stijfjes. Integendeel: er gaat veel positieve energie vanuit. Uit diverse onderzoeken is bovendien naar voren gekomen dat tulpen de meest vrolijke uitstraling hebben in 'bloemenland'.

Tulpentips
Gebruik koud water en voeg voeding toe. Er is ook speciale tulpenvoeding te koop.Snij de stelen schuin af en zet ze in een schone vaas. In de dagen erna alleen opletten of er genoeg water in de vaas blijft. Bijvullen met schoon water is voldoende.Tulpen houden van een 'koele' omgeving. Zet daarom tulpen bij voorkeur niet op een zonnige plek of vlakbij de verwarming. Zet tulpen in een ruime vaas. Bloemen en stelen houden ervan om wat ruimte te hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist