Substral Flower Magic

Bloementuin in een handomdraai

Het zaaien van een eigen bloembed in de tuin is leuk maar niet altijd even succesvol. Substral introduceert daarom Flower Magic waarmee je wel moeiteloos een sprookjestuin vol bloemen creëert. Het kant-en-klare mengsel van grond, bloemzaad en plantenvoeding strooi je uit in de tuin en na het watergeven ontkiemen de zaadjes razendsnel.

Toveren voor beginners
Het geheim van Flower Magic zit 'em in de unieke mix van samengeperste kokosvezels, bloemzaad en plantenvoeding. Het werkt zeer eenvoudig. Eerst even schoffelen en vervolgens strooi je het mengsel uit op een kale plek in de border of een andere saaie plek. Vervolgens geef je water. Door de toevoeging van water zetten de kokosvezels zich uit; ze absorberen acht keer hun eigen gewicht aan water. Het bloemenzaad bevindt zich daardoor direct in een vochtige omgeving waardoor het optimaal kan ontkiemen. De plantenvoeding zorgt ervoor dat het bloemenzaad voldoende groei- en bloeikracht krijgt. Dankzij Flower Magic kun je dus al na zes weken genieten van de eerste sprookjesachtige bloemen.

Bont en blauw
Substral Flower Magic is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: romantisch roze, dromerig blauw en in een avontuurlijk mix van kleuren. Elke kleurvariant bevat een mix van verschillende bloemsoorten waardoor je een gespreide bloei krijgt. Dat betekent dat je de tuin van juni tot het najaar in bloei staat. De bonte kleurenmix bevat onder meer bloemen als zomeraster, Calendula, Cosmea en Slaapmutsje.

Hoe en wanneer?
Als de kans op nachtvorst is geweken, meestal vanaf half mei, kun je Flower Magic in de tuin strooien. Geef vervolgens water en je ziet de samengeperste kokosgrond direct veranderen in 'gewone' tuingrond. Het ontkiemen is begonnen. Net als andere tuinplanten geef je Flower Magic regelmatig water. Extra handig is dat je direct ziet wanneer je water moet geven: de samengeperste kokosgrond kleurt dan namelijk lichtbruin in plaats van donkerbruin. Zes weken na het zaaien van Flower Magic verschijnen de eerste bloemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist