Seramis kleikorrels

Natuurlijke plantenverzorging


Kamerplanten zijn weer helemaal ‘in’. Ze brengen sfeer, zuiveren de lucht en geven ontspanning. Met een slim plantsysteem wordt bovendien de verzorging van planten heel relaxed. Groene vingers zijn absoluut geen must! Seramis zorgt er namelijk voor dat je gemiddeld slechts eens per maand water hoeft te geven. Het geheim zit ‘em in kleikorrels die water en voeding opnemen en precies zoveel als nodig is weer aan de plant afgeven. Dus nooit meer teveel of te weinig water en altijd gezonde planten.

Slim systeem

bent uitgekeken. Om het systeem compleet te maken is er uiteraard ook gedacht aan een Seramis universele plantenvoeding geschikt voor alle kamerplanten.

 

Seramis is een compleet, eenvoudig, natuurlijk en slim verzorgingsysteem voor kamerplanten. De wortelkluit van de plant wordt omringd met kleine poreuze kleikorrels. Deze kleikorrels zorgen blijvend voor voldoende lucht bij de wortels en een perfecte waterhuishouding. De plant krijgt net zoveel water als ‘ie nodig heeft. De vochtigheidsmeter van Seramis, die je in de wortelkluit stopt, laat je precies weten wanneer het tijd is om te gieten. Dat is gemiddeld slechts één keer per maand. De kleikorrels zijn behalve praktisch ook decoratief en duurzaam: je hoeft ze nooit te vervangen en je kunt ze ook eindeloos hergebruiken als je op een bepaalde plant bent uitgekeken. Om het systeem compleet te maken is er uiteraard ook gedacht aan een Seramis universele plantenvoeding geschikt voor alle kamerplanten.

Eenvoudig

Het Seramis plantsysteem is geschikt voor elk type kamerplant en het verpotten gaat snel, makkelijk en netjes. Steek vervolgens de (bijgeleverde) vochtigheidsmeter in de wortelkluit en geef water met een beetje vloeibare plantenvoeding. Laat de vochtigheidsmeter ‘blauw’ zien, dan is er voldoende vocht. Water geven doe je alleen als de meter ‘rood’ staat.

Seramis is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten. Er is ook een speciale probeerset met korrels, een vochtigheidsmeter en voeding. Plantverzorging was nog nooit zo gemakkelijk!


Kijk voor meer informatie op: www.seramisplantsysteem.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist