Pokon Powerspray

Verzorgende plantendouche

Plantenspecialist Pokon introduceert in januari 2013 de Powerspray voor groene kamerplanten en palmen. Met de Powerspray geef je planten een verzorgende en voedende douche. Het blad wordt zichtbaar groener en krijgt haar natuurlijke glans terug. Het werkt zeer eenvoudig: besproei de planten eens per twee weken met de Powerspray en je ziet de planten vanzelf vitaler en sterker worden. De Pokon Powerspray kun je als aanvulling gebruiken op de reguliere plantenvoeding die via de wortels wordt opgenomen.

Mobiele hulp
De Pokon Powerspray is tevens voorzien van een QR-code. Scan deze met je Smartphone en je komt automatisch op de speciale plantensite van Pokon. Daar staan veel extra tips over bijvoorbeeld potgrond, voeding en standplaats. Of je nu groene vingers hebt of niet… een beetje Pokon doet wonderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist