Pokon Powerplanten

planten die appen als ze iets nodig hebben

Droom jij over een urban jungle, maar ben je niet zo goed met groen? Pokon Powerplanten laten jou weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. Met een verzorgingsapp, watermeter en voedingskegels wordt de verzorging appeltje eitje!

Grote, sterke planten, rechtstreeks van de kweker geleverd die appen als ze iets nodig hebben. Dat zijn Pokon Powerplanten. Met berichten als: “Hi! Je hebt het vast al gemerkt, maar in de winter heb ik liever een slok minder dan meer.” en “Hi! Je weet dat ik liever niet bij de verwarming sta, toch? Ik wil nog niet uitdrogen hoor!”, laat de plant zijn eigenaar exact weten wat hij nodig heeft.

Pokon Powerplanten
Pokon staat al ruim 90 jaar bekend als autoriteit op het gebied van plantverzorging en heeft als ambitie om met haar assortiment een belangrijke bijdrage te leveren aan het vergroenen van Nederland. Om de verzorgingsbarrière voor het houden van planten weg te nemen, lanceert Pokon nu Pokon Powerplanten; planten mét handige verzorgingstools. Pokon Powerplanten zijn alleen online verkrijgbaar, worden duurzaam geteeld en daarna rechtstreeks van de kweker bij jou thuis afgeleverd. Je ontvangt naast de sterke plant ook een watermeter en voeding. Wanneer je jouw Pokon Powerplant registreert, kan je gebruik maken van de app. Je krijgt dan een berichtje wanneer jouw plant iets nodig heeft. Nooit meer te veel of te weinig water, altijd op tijd voeding, de juiste plek in huis met precies voldoende licht (of schaduw). Zo kan jij optimaal en met zekerheid genieten van jouw Pokon Powerplant!

Melissa Rutjes, Online Trade Marketeer bij Pokon: 
“Ons groene hart huilt als wij horen hoeveel kamerplanten er jaarlijks doodgaan door gebrek aan kennis over groenverzorging. We hebben achter de schermen hard gewerkt aan dit project en zijn dan ook enorm blij en trots dat wij dit eindelijk mogen onthullen! Met Pokon Powerplanten bieden wij een oplossing voor iedereen die wil genieten van levend groen in zijn of haar interieur, maar wat hulp nodig heeft bij de verzorging. Hiermee zetten wij de volgende stap in onze ambitie.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist