Pokon plantenverzorging

Spray voor Orchidee

Extra lang genieten van de populairste plant van Nederland? Pokon introduceert de Orchidee Spray. Het is een verzorgende spray voor orchideeën. Spuit de speciale voeding op het blad van de orchidee en de plant wordt zichtbaar vitaler. Niet alleen het groene blad krijgt een gezonde en extra groene glans maar ook de bloeikracht wordt groter. Spray tot er een zichtbaar dun filmlaagje ontstaat. Je kunt de spray ook op de luchtwortels spuiten. Een à twee keer per week sprayen is voldoende.

Mobiele hulp
De Orchidee Spray is tevens voorzien van een QR-code. Scan deze met je Smartphone en je komt automatisch op de speciale orchideeënsite van Pokon (www.pokon.nl/orchidee). Daar staan praktische tips over bijvoorbeeld potgrond, voeding en standplaats. Daarmee kun je maandenlang genieten van rijkbloeiende orchideeën. Of je nu groene vingers hebt of niet… een beetje Pokon doet wonderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist