Plants XL

Groot groen in het interieur

Nederland is wereldleider op gebied van productie en verkoop van potplanten. Via het Nederlandse veilingsysteem worden per jaar zo'n 1,2 miljard planten over de hele wereld verspreid. Ook op gebied van "groendesign" is Nederland toonaangevend.

Ki Plant Concepts uit Aalsmeer komt in september 2009 met een spectaculair nieuw boek: Plants XL. Het boek laat middels zo'n 150 unieke foto's bijzondere, creatieve en eigentijdse toepassingen zien van grote planten in het interieur zowel in huis als in kantoren. De fraaie foto's zijn voorzien van begeleidende teksten in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Uitgever Sander Kroll: "Samen met styliste Elize Eveleens hebben wij, uitgaande van de vele verschillende stijlen van interieurs gezocht naar verrassende bijzondere pot-plantcombinaties die qua kleur en vorm volledig in het interieur integreren". Het boek is bedoeld als inspiratiebron voor binnenhuisarchitecten, interieurspecialisten, vormgevers, interieurbeplanters en groenliefhebbers in Europa.

Eerdere succesvolle plantenboeken van Kroll verschenen in 1999 (Plants Extra Large) en in 2006 (Feeling Good with Plants Extra Large).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist