Plant van de maand

Nolina

 

En precies uit deze ‘bolle basis’ ontstaat geleidelijk een lange, sierlijke stam. Klein of groot, bovenop heeft Nolina altijd een vrolijke groene look… rozetten van honderden lichtgekrulde, afhangende sprietenblaadjes. Echt iets aparts dus.

Relaxte Mexicaan
De opmerkelijke Olifantspoot komt van oorsprong uit Mexico waar hij wel vijf tot zes meter hoog kan worden. Nolina’s komen ook voor in Texas, Californië, Belize en Guatemala. Juist die tropische touch maakt hem onweerstaanbaar. Hij geeft je een echt ontspannen gevoel - je zou er bijna onder gaan zitten om eens even bij te tanken. Geen somberheid, maar sombrerotijd!

Nolina’s groeien met je mee en ze zijn werkelijk een verademing voor je humeur en interieur. Ze lenen zich bijzonder om uit te pakken met grote, eye-catching potten.

Jouw Nolina doet het optimaal in het halfdonkerhalflicht. En natuurlijk hoef je,

zeker in de winter, maar weinig water te geven. Hij kan altijd terugvallen op zijn

eigen watervoorraadje dus als je er niet aan toekomt of hem per ongeluk vergeet…

hij laat jou niet snel in de steek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist