Pink ribbon

Tulp voor het goede doel

Stichting Pink Ribbon die aandacht vraagt voor borstkanker, heeft haar eigen tulp. De nieuwe, exclusieve tulp ‘Pink Ribbon’ staat symbool voor hoop, verwachting en kracht. De fuchsiaroze tulp is na een veredelingsproces van 20 jaar op 1 oktober jl.  gelanceerd. Tv-presentatrice en ambassadeur van Pink Ribbon, Quinty Trustfull doopte en plantte de tulp ‘Pink Ribbon’ op Keukenhof.

Exclusief

De tulpenbol ‘Pink Ribbon’ is nu te koop via www.pinkribbon.nl en bij een geselecteerd aantal exclusieve Nederlandse bloemisten. De nieuwe tulp is dit najaar in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren  verkrijgbaar voor € 4,95 per stuk. Per verkochte tulpenbol komt € 1,00 ten goede aan Stichting Pink Ribbon. De bol wordt in cadeauverpakking aangeboden.

Planttijd

Voor een fleurige lentetuin is het nu de ideale periode om lentebloeiers als tulpen, narcissen,  hyacinten en blauwe druifjes te planten. Plant de ‘Pink Ribbon’ tulpenbol in oktober of november op een mooi zonnig plekje in de tuin of in een pot. De pot moet tijdens de wintermaanden wel buiten blijven staan. De fuchsiaroze tulp komt dan in april tot bloei.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist