Pianist Wibi Soerjadi

Krijgt eigen orchidee

Pianist Wibi Soerjadi heeft op dinsdag 1 februari een nieuwe exclusieve vlinderorchidee gedoopt die vanaf heden 'Elegant Wibi' heet. De doop vond plaats in de kwekerij van Klinge Orchideeën in Nederhorst den Berg te midden van andere bijzondere vlinderorchideeën.

Elegant Wibi
Aan een oproep in dagblad de Telegraaf om een naam te bedenken voor een nieuwe vlinderorchidee (Phalaenopsis) werd massaal gehoor gegeven. Ruim 500 mensen zonden hun ideeën in naar de redactie. Na rijp beraad koos kweker René Klinge uiteindelijk voor de naam 'Elegant Wibi'. René Klinge: "Ik vind, net als mijn vrouw, Wibi Soerjadi een buitengewoon warme persoonlijkheid met een zeer stijlvolle uitstraling. Daarnaast liggen, net als veel orchideeën, zijn roots in Indonesië. Evenals zijn pianomuziek geeft ook de orchidee allure aan elke ruimte. Kortom, de naam 'Elegant Wibi' klinkt mij als muziek in de oren."

Exclusieve kamerplant
De stijlvolle Phalaenopsis 'Elegant Wibi' is een exclusieve kamerplant en herkenbaar aan haar puur witte bloem met gele lip, een zwarte kern en wijnrode vlekken aan de rand van het bloemblad. De plant heeft en hoogte van 50-60 centimeter en heeft minimaal twee takken. In totaal worden in Nederland per jaar meer dan 100 miljoen potorchideeën geproduceerd en over de hele wereld verkocht. 'Elegant Wibi' staat garant voor een bloeitijd van tenminste twee maanden. Vanaf september 2011 zullen ongeveer 5.000 exemplaren beschikbaar zijn via tuincentrum en bloemist. Vanaf 2012 zijn de 'Wibi'-orchideeën volop verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist