Phalaenopsis

Woonplant van september


Wat past er beter bij een Hot Indian Summer dan zwoele verliefdheid? Dát unieke liefdesgevoel geeft iedere bloeiende Phalaenopsis van nature: de vlinderorchidee is nu Woonplant van de maand. Voor iedereen die zich wil laten betoveren door de mooiste, meest tedere bloemen.

Pak me dan

De naam van Phalaenopsis is afgeleid van het Griekse ´phalaina´ (vlinder) en `opsis´ (gelijkend op). De eerste tropische orchideeën kwamen al eeuwen terug in Europa en ze ontketenden direct een ware verzamelwoede onder wie het zich kon permitteren. Anno nu laat iedereen zich - terecht - verleiden door deze bloemvlinders.

Hagelwit of met lipstick

Liefde is Phalaenopsis

De Phalaenopsis kan met de juiste aandacht maandenlang bloeien en bovendien daarna weer tot vlinderbloei komen. Voor de vorming van nieuwe knoppen geef je deze lieveling een tijdje een koeler, wat droger plekje. Je ziet vanzelf dat een nieuwe bloemknop zich aan zal dienen en dan stap je weer over op de normale verzorging. Je kunt je zo twee tot drie keer per jaar opnieuw aan je favoriete bloemvlinders verlekkeren!

Gun Phalaenopsis een lichte plek, uit de zon en uit de buurt van radiatoren. Voorkom sterke temperatuurschommelingen, hou de potkluit matig vochtig maar verwijder overtollig water en zorg iedere maand voor speciaal orchideevoedsel.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist