Parkiettulpen

extra vrolijke tulpen


De Parkiettulp is één van het meest in het oog springende tulpensoorten. Grillig gekartelde bloembladen en opvallende kleurencombinaties geven de tulp iets heel bijzonders. Zelfs als ze iets over het hoogtepunt van de bloei heen zijn, blijven Parkiettulpen bijzonder boeiend. Hoewel je tijdens de tulpentijd kunt genieten van alle soorten tulpen, zijn Parkiettulpen de musthaves van 2009!

Musthaves

Het was reeds bekend dat bloemen vrolijk maken, maar dit geldt in sterkere mate voor tulpen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat met name de tulp zeer positieve associaties heeft: fleurig, vrolijk, typisch Hollands en niet duur. Van alle tulpensoorten zijn Parkiettulpen de musthaves van 2009! Ze geven door hun grillig gekartelde rand een ‘leuk en rommelig’ effect. Dat vrolijke effect wordt nog eens versterkt doordat tulpen in de vaas doorgroeien en hun eigen weg gaan. Hoewel Parkiettulpen al vele generaties bestaan, blijken juist jongeren grote liefhebbers van deze bijzondere tulpen.

Tulpentrend

Parkiettulpen passen helemaal in de nieuwe trend ‘Re-Invent’ waarbij ouderwetse vazen en accessoires opnieuw ‘uitgevonden’ worden. Lege flessen in een oud rekje tover je met bijvoorbeeld parkiettulpen om tot een eigentijdse verschijning. Juist door de combinatie met trendy Parkiettulpen krijgt het interieur een vrolijke metamorfose.

Parkiettulpen zijn optimaal verkrijgbaar van februari tot en met april 2009.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist