Orchidee

Gek op design

Design wordt meestal geassocieerd met bijzondere, maar duidelijke vormen en lijnen. Een plant die uitstekend op haar plaats is in interieur vol design is de orchidee. Aan de ranke en bladarme takken zitten imposante bloemen die ervoor zorgen dat de orchidee een echt kunstvoorwerp van moeder natuur is. De designplant geeft bovendien een natuurlijke sfeer aan het ‘strakke’ interieur.

 

Blikvanger
De orchidee wordt vaak gecombineerd met een eenvoudige sierpot. Dat kan heel goed omdat hierdoor de aandacht vooral op de plant komt te liggen. Een nieuwe trend is om planten te combineren met bijzondere sierpotten. Zo geeft een futuristisch ogende pot een heel ander effect dan een rieten mand met de zelfde plant erin. Wanneer je van design houdt, kun je daarom, als basis, bij het tuincentrum eerst designpotten kopen om daar vervolgens kamerplanten in te zetten. De orchidee is voor designliefhebbers een uitstekende keuze. Door de vele soorten, kleuren en maten zijn de toepassingsmogelijkheden haast onbeperkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist