Orchidee

Waterval van bloemen


Indrukwekkend

De watervalorchidee (Phalaenopsis ‘Cascade’) is relatief nieuw. De indrukwekkende kamerplant valt op door de fraaie, gebogen takken en vanwege de grote bloemen. Deze hebben namelijk een diameter van ongeveer 10 centimeter. De watervalorchidee is momenteel verkrijgbaar in het wit, paars en roze. Zet de orchidee in een strakke zwarte of witte sierpot voor een moderne uitstraling. Of creëer een romantische sfeer met een oude, antieken pot. De watervalorchidee past in elk interieur!

Verzorging

De plant houdt van een lichte plek (niet in direct zonlicht) en bloeit gegarandeerd drie maanden lang. De watervalorchidee wordt geleverd in een pot met veenmos (Sphagnum) dat een hoge voedingswaarde heeft en een sterk wateropnemend vermogen. Dat is lekker makkelijk, want zo hoeft de plant maar eens per week een scheutje water en is extra voeding niet nodig. Bovendien is veenmos zeer decoratief.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist