oranje kamerplanten

Potje voetbal

Tijdens het WK voetbal lijkt haast heel Nederland oranje te kleuren. Op verschillende, soms zeer uitbundige, manieren geven we aan dat we ons nationale elftal steunen. We gaan er echt voor zitten. Dat kamerplanten echte natuurlijke sfeermakers zijn, is al langer bekend. Maar er komt pas écht leven in de brouwerij met oranje kamerplanten. In huis, in de kroeg of op het terras... neem je eigen ‘potje voetbal' mee, dan wordt het hoe dan ook genieten. Tijdens het toernooi gaan ze bovendien steeds uitbundiger groeien en bloeien...!Opstelling

De snelste manier om een levendige oranjesfeer te maken, is door oranje kamerplanten in oranje of rood-wit-blauwe sierpotten te zetten. De opstelling is eenvoudig: plaats rondom de televisie oranje potten met bijvoorbeeld Calla's. Een alternatieve opstelling waarmee het altijd scoren is: oranje potten met Gerbera's en koraalmos (Nertera), een grappig plantje met allemaal oranje balletjes. Zet bij elk doelpunt dat Oranje scoort zo'n plantje op je werkplek, dan wordt ook je bureau een oranjefeestje!

Elftal
Oranje kamerplanten zijn nu volop verkrijgbaar bij bloemist en tuincentrum. Een passend cadeautje voor als je bij iemand anders de wedstrijd gaat kijken! Er is een ijzersterk elftal waarbij elke ‘selectieplant' unieke eigenschappen en kenmerken heeft. Calla, lelie, Gerbera, Crossandra, Vriesea en Guzmania hebben opvallende bloemen waardoor ze meteen uitblinken. Andere planten als koraalmos (Nertera), Kalanchoë, Celosia, begonia en Calathea zorgen voor meer subtiele oranje kleuraccenten.

Afrikaantjes
Kamerplanten horen gewoonlijk thuis in het interieur. Tijdens de zomermaanden is de buitentemperatuur echter zo behaaglijk dat de planten naar buiten kunnen bijvoorbeeld op de terrastafel of in bloembakken. Extra verzorging is niet nodig. Geef gewoon regelmatig water en een beetje plantenvoeding voor optimale bloei. Echte ‘buitenspelers' voor terras of balkon zijn oranje begonia's, afrikaantjes (Tagetes) en Thunbergia (Suzanne-met-de-mooie-ogen).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist