Mobiele planten

verrassend buiten

Met een beetje geluk wordt het een lange, zwoele zomer. Blote voeten, buiten eten en borrelen tot diep in de nacht... Ook sommige kamerplanten houden van het zomerse buitenleven. Zodra de kans op nachtvorst is verdwenen, neem je ze mee. Naar buiten!

Spontaan
Bloeiende kamerplanten, zoals Calla en Betulia voelen zich snel thuis op je terras of balkon. Het effect is verrassend; met kamerplanten wordt je buitenruimte een echte relaxplek, waar je je meteen prettig voelt. Dat is heerlijk thuiskomen na een drukke werkdag. Zelfs op een ietwat troosteloze dag ziet het er buiten met bloeiende kamerplanten toch nog vrolijk uit. Dus zet de kamerplanten buiten op een plek waar je wel wat kleur kunt gebruiken. Alles kan: een mobiele houten kist vol Calla’s op het terras of Betulia's in een uitgeholde boomstam. Mooie combinaties ontstaan vaak spontaan. Als het goed voelt, is het goed. Het is tenslotte jouw buitenruimte.

Relaxt de zomer door
Geen groene vingers? Relax! Bloeiende kamerplanten als Calla en Betulia hebben alleen regelmatig wat water en plantenvoeding nodig. Kies je voor langwerkende meststoffen, dan hoef je maar één keer voeding te geven en kun je de hele zomer lang genieten van bloemen om je heen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist