Magical hortensia

Kleurrijke krachtpatser

Bloeitesten van bloemenveiling Royal FloraHolland in 2022 tonen aan dat Magical tuinhortensia’s zeer sterk zijn. De stevige stelen blijven ook tijdens een flinke regenbui gewoon fier overeind staan en hoewel Magical tuinhortensia’s het liefst in de halfschaduw staan, doen ze het ook goed op een zonnige standplaats. De planten zijn geschikt voor toepassing in borders maar ook voor potten op balkon en terras. Sinds de introductie in 2013 van Magical hortensia’s zijn er regelmatig nieuwe soorten aan de collectie toegevoegd. Dit jaar wordt de Magical ‘Green Revolution’ geïntroduceerd. De hoofdkleur van de bloem is groen met een wit hartje. 

Kleurenspel
Tijdens de bloei geniet je van een uniek kleurenspel dat zich langzaam ontwikkelt. Afhankelijk van de soort beginnen Magical hortensia’s met frisgroene bloemen die hartje zomer hun hoofdkleur krijgen. Als het najaar in aantocht is, krijgt de plant een warme herfsttint. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist